Izvor: in4s.net
14.06.2020 u 22:50
0

DIGLA SE I PODGORICA NA NOGE! Sva policija Crne Gore u pripravnosti! (VIDEO)

Hiljade vernika krenulo je večeras u molitveni hod od Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja ulicama Podgorice.

U skladu sa odlukom Episkopskom saveta Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori da se od Nedelje Svih svetih, 14. juna, nastave molitvene litije, kao vid protesta protiv nepravde oličene u donošenju diskriminatorskog Zakona o slobodi veroispovjesti, večeras je u Sabornom hramu Hristovog Vasksenja u Podgorici služen Moleban Presvetoj Bogorodici za spas svetinja i bratsku slogu u 19 časova, nako kog je krenula litija ulicama Podgorice.

Христова војска у Немањином граду кида ланце и окове ☦️

Posted by Владимир Вуковић on Недеља, 14. јун 2020.

Pripadnici crnogorske policije večeras su u stanju totalne pripravnosTI u svim gradovima Crne Gore, javlja portal IN4S pozivajući se na izvor iz vrha policije.

Kako dodaje taj izvor, svi policajci su dobili rešenja o prekidu bolovanja, godišnjih odmora i slobodnih dana i rapsoređeni su na terenu.

Немањин град креће, најјаче, најодлучније и са тврдом вјером у Бога нашега Исуса Христа и Небесну Србију ☦️

Posted by Владимир Вуковић on Недеља, 14. јун 2020.

Na ulicma više gradova Crne Gore se danas posle pauze od tri meseca održavaju litije povodom spornog Zakona o slobodi veroispovesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter