Izvor: tanjug
09.07.2020 u 17:23
0

POLICAJAC KOME SU OBE NOGE POLOMLJENE OPISAO KAKO JE ZADOBIO PRELOME: Pao sam i osetio veliku bol u nogama…

Od 118 povređenih policajaca u nasilju koje se prethodnih večeri događalo ispred Skupstine Srbije, najteže je stradao Nebojša Apostolović kome su tokom sinoćnjeg protesta obe noge polomljene.

U izjavi on je opisao šta se sinoć događalo i kako je zadobio prelom leve potkolenice na nekoliko mesta i desnog skočnog zgloba.

„Letele su kamenice sa svih stana. U jednom trenutku kada sam se okrenuo, video sam da veliki kamen leti ka meni. Pao sam i osetio veliku bol u nogama. Nisam znao šta mi se dešava i da li mi je povredena kičma. Odmah su mi prišle kolege koje su me odvele do službenog automobila koji je bio parkiran iza Narodne Skupštine, nakon toga sam doveden u Urgentni cenatar“, ispričao je Apostolović.

OBAVEZNO PROČITAJTE

KRIZNI ŠTAB PRESEKAO! Ovo su NOVE MERE!

ONI SU RUŠILI NAŠ BEOGRAD BIA uhapsila strance nasilnike (FOTO)

HITNA PORUKA IZ AVIONA! Ovo je predsednik poručio građanima Srbije (VIDEO)

TUŽILAŠTVO O NEREDIMA Pred sudijama 25 izgrednika, nastavlja se identifikacija

U Urgentnom centru konstatovana su mu dva teška preloma – prelom leve potkolenice na nekoliko mesta i desnog skocnog zgloba, zbog kojih će imati dve ili više operacija, nakon što se povuče otok.

„U par sekindi prođe ceo život, to su trenuci kada sa jedne strane vidite neku rulju, lete kameice, leti sve pored vas i vi ste nemoćni, ne možete da se pomerite. Da nisu bile kolege, verovatno bi tu i ostao“, rekao je povređeni policajac, koji smatra da su demostranti išli sa namerom da nekog povrede.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter