Izvor: ALO.rs
28.06.2021 u 13:00
0

MALI OBJAVIO SLIKU SA MINISTARKOM: Pogledajte kakav PRESLADAK SUVENIR su kupili u Dino parku! (FOTO)

Ministar Siniša Mali objavio je fotografiju sa ministarkom Tatjanom Matić iz Kruševca, pa objavio da je bio u poseti Dino parku, prilikom koje je kupio igračku dinosaursa. 

NAJVAŽNIJE: 

UŽIVO VUČIĆ I PREMIJERKA U KRUŠEVCU: Obraćanje posle sednice Vlade Srbije! (VIDEO)

ANĐELKOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Milošević je bio svestan ZAMKE na KiM!

ZBOG PROSLAVE VIDOVDANA, DUGE KOLONE U GRAČANICI: Policija blokirala glavni put

MINISTAR STEFANOVIĆ: Veliki prikaz snage vojske Srbije u Kragujevcu

DANAS JE VIDOVDAN! Crkva i vernici slave jedan od najvećih praznika

– Danas na otvaranju “Dino parka” u Kruševcu sa dragom koleginicom iz Vlade @tatjanamatic.official. Iskoristili smo priliku da kupimo zanimljive suvenire u novoj suvenirnici u parku, izmedju ostalog i malog dinosaurusa sa fotografije. Park izgleda prelepo i verujem da će deca ovde uživati, napisao je Mali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter