Izvor: tanjug
09.07.2021 u 17:01
0

SASTANAK PATRIJARHA I POVERENICE: Unaprediti ravnopravnost i solidarnost

Srpski patrijarh Porfirije primio je danas poverenicu za zaštitu ravnopravnosti Brankicu Janković s kojom je razgovarao ravnopravnosti i toleranciji u srpskom društvu.

VAŽNO:

LANČANI SUDAR NA DUŠANOVCU izazvao kolaps u saobraćaju

NA DNU KOFERA 166.000 NEPRIJAVLJENIH EVRA: Carinici na Gradini sprečili pokušaj krijumčarenja

VULIN APELUJE: Vodite računa o deci na rekama i bazenima

ZATRESLA SE AMERIKA: Jak zemljotres pogodio Kaliforniju, osetio se i u San Francisku

POBEDOM U LEGENDU: Ako osvoji 20 grend slem titula Djoković je blizu rušenja rekorda Roda Lejvera

Kako je navedeno u zajedničkom saopštenju SPC-a i Poverenice, oni su se u razgovoru u Patrijaršijskom dvoru u Beogradu saglasili da je potrebno unaprediti ravnopravnost, toleranciju, dijalog i solidarnost u društvu.

Patrijarh i poverenica su razgovarali i o temama koje treba da afirmišu duh ravnopravnosti, uvažavanja i saradnje među svima koji žive u Srbiji, dodaje se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter