Izvor: Novosti
19.07.2021 u 17:59
0

RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Oluja u narednih sat vremena!

Na području Braničevskog okruga, u narednih sat vremena, očekuje se dolazak padavina i olujnog vetra, upozorava RHMZ.

– U narednom satu u Braničevskom okrugu jaka konvektivna oblačnost koja uslovljava obilne pljuskove s grmljavinom, jak vetar u zoni pljuska, lokalno i pojavu grada premestaće se ka jugu Banata – upozoreno je.

VAŽNO

PREMIJERKA SRBIJE I DANAS I SUTRA GOSTUJE U SAD: Očekuju se nove investicije!

LAZANSKI: BRUKA ZA CRNU GORU odbili zahtev Srbije da se oružje za našu zemlju dopremi preko luke Bar

NASTAVAK DIJALOGA U BRISELU:Vučić i Kurti sa Boreljom i Lajčakom!

VESIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU NA TV HAPPY: Oduzeti licence svima koji su krivi za urušene zgrade na Vračaru!

Takođe, u naredna dva sata na području jugoistočne i južne Srbije, kao i u Bačkoj, Banatu i Pomoravlju, očekuje se pojava kiše, pljuskova i grmljavine.

– U naredna dva sata u istočnoj, južnoj i jugoistočnoj Srbiji, u Bačkoj, Banatu i Pomoravlju mestimično kiša i pljuskovi s grmljavinom – stoji u najavi RHMZ-a.

Nešto ranije, izdato je i hitno upozorenje na jake nepogode na području Vršca.

– U narednom satu u Vršcu i okolini jaka konvektivna oblačnost uslovljavaće obilne pljuskove s grmljavinom, jak vetar u zoni pljuska, lokalno i pojavu grada – upozorio je RHMZ.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter