Izvor: Tanjug
30.07.2021 u 07:30
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK, 30. JUL: Veoma toplo vreme, ali sa promenljivim vetrom!

Najnovija vremenska prognoza nam danas donosi sunčano i veoma toplo vreme, sa slabim i promenljivim vetrom.

Najniža temperatura u Srbiji će biti od 15 do 22, a najviša od 34 na severu do 40 stepeni na jugoistoku Srbije.

VAŽNO:

BAKAREC U „NA PRAVOM MESTU“:Neprijateljska strategija je ukidanje RS-kroz povezanost sa genocidom, kao i slabljenje srpskog korpusa u Crnoj Gori i na KiM!

PETKOVIĆ SAOPŠTIO: Dragici Gašić obezbeđeni lekovi i nova vrata

VUČIĆ IZ SKOPLJA: „Dijalog Beograda i Prištine je nemoguće nastaviti konstruktivno dok Kurti njega ne opstruira“ (VIDEO)

MINISTAR VULIN PORUČIO: Niko nije jači od države i zakona!

PUTIN POSLAO POMOĆ: Ruski avioni gase vatrenu stihiju u Turskoj! (FOTO)

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu će danas biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 22, a najviša oko 35 stepeni.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

Do kraja sedmice, 1. avgusta, sunčano i veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom od 35 na severu do 40 stepeni na jugu Srbije, a u nedelju lokalno i do 42 stepena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter