Izvor: Tanjug
14.08.2021 u 15:17
0

KORONA PRESEK: Ovo su najnovije cifre

Prema poslednjim informacijama, u Srbiji je registrovano još 1.005 novozaraženih koronavirusom.Preminulo 5 osoba.

VAŽNO:

ALEKSANDAR VUČIĆ DANAS OBILAZI GRADILIŠTE NOVE KOVID BOLNICE U NOVOM SADU

AMSS: Danas se očekuje pojačan saobraćaj i zadržavanja na graničnim prelazima!

VREMENASKA PROGNOZA ZA SUBOTU 14. AVGUST: Danas veoma toplo sa temperaturom oko 35 stepeni!

HOSPITALIZOVAN LANE GUTOVIĆ: Glumac zadržan na VMA

SAZNAJTE PRVI U „VIKEND JUTRU“: Sve o vakcinaciji dece! Sve više PREVARENIH TURISTA u Srbiji! Zašto je sve veći broj mladih suicidno?

Na respiratorima se trenutno nalazi 25 pacijenata.Stručnjaci iz Kriznog štaba svakodnevno upozoravaju da se epidemiološka situacija pogoršava iz dana u dan i da će to usloviti nove mere.Dr Predrag Kon je rekao da se vakcinacija mora pojačati, ali i da se moraju uvesti mere koje sprečavaju kontakte. On je ponovio da je stav medcinskog dela Kriznog štaba obavezna vakcinacija za medicinske radnike ne samo da bi zaštitili sebe već i pacijente. Dodaje da bi to trebalo da važi i za vojsku i policiju.I iz bolnica širom Srbije stižu nimalo ohrabrujući podaci, sve je više hospitalizovanih, pa lekari apeluju na građane da se vakcinišu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter