Izvor: tanjug
29.08.2021 u 17:26
0

MNOGO SMO JAKI! Vojska Srbije u polufinalu Tenkovskog biatlona

Tenkisti Vojske Srbije plasirali su se u polufinale Tenkovskog biatlona na poligonu Alabino kod Moskve, u jakoj konkurenciji ekipa iz 19 zemalja.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, tri srpske posade u individualnim trkama su pokazale zavidnu veštinu u vožnji, savladavanju prepreka i preciznosti gađanja topom i spregnutim mitraljezom, što im je donelo plasman među osam najboljih ekipa u najatraktivnijoj disciplini Međunarodnih vojnih igara.

VAŽNO: 

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

PALMA U PARALIJI: Vučić, Zaev i Rama kao Tito, Naser i Nehru – OTVORENI BALKAN KAO NEKADA POKRET NESVRSTANIH!

TIODOROVIĆ O POŠTOVANJU MERA: Epidemiolog otkrio za koje restrikcije se zalaže!

Polufinalne štafetne trke biće održane 31. avgusta i 1. septembra, a nakon današnjeg žreba znaće se kada naši tenkisti izlaze na stazu.

Za razliku od individualnih trka koje se voze tri kruga i tenkovske posade kreću u razmacima, polufinale je posebno atraktivno jer se vozi u četiri kruga i sve ekipe kreću istovremeno.

PROČITAJTE JOŠ: 

LANČANI SUDAR U ZEMUNU! Ima povređenih!

ZAGREPČANIN NASRNUO NA TURISTU ZBOG RETROVIZORA: Nemac pao mrtav, nije mu bilo spasa

DAČIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU EKSKLIZIVNO ZA HAPPY TV: Uskoro zajednički sastanci SNS-a i SPS-a o izborima

Danas vernici proslavljaju svetog mučenika Mirona i svetog mučenika Patroklea!

Ovogodišnje Međunarodne vojne igre održavaju se od 23. avgusta do 4. septembra na teritoriji Rusije i 10 zemalja suorganizatora, među kojima je prvi put i Srbija.

Na tom prestižnom takmičenju, u nadmetanju u 34 discipline učestvuju ekipe iz 42 zemlje, a pripadnici Vojske Srbije takmiče se u pet disciplina – „Čuvar reda“, „Tenkovski biatlon“, „Snajperska granica“, „Vojni reli“ i „Armija kulture“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter