Izvor: 24SEDAM
23.09.2024 u 11:59
0

AKCIJA NAJBOLJA CENA SMANJIĆE INFLACIJU: 81 kategorija proizvoda je na velikom popustu

"Veoma sam srećan što se akcija sprovodi uz maksimalnu podršku trgovaca i svih ostalih učesnika u lancu snabdevanja",

Ministar trgovine Tomislav Momirović izjavio je danas da će zahvaljujući akciji „Najbolja cena“ inflacija u zemlji biti spuštena ispod četiri odsto.

KAKVA PROMENA VREMENA: Nevreme najavljeno od ovog datuma

Na septembarskom zasedanju Saveta za koordinaciju aktivnosti i mera za rast bruto domaćeg proizvoda iznete se procene NBS i očekivanja Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine da će inflacija pasti ispod četiri odsto zahvaljujući akciji „Najbolja cena“, saopštilo je ministarstvo.

Kako je navedeno, akcija „Najbolja cena“ će učestvovati u obaranju inflacije za 0,3 procentna poena.

Ministar trgovine Momirović rekao je da je cilj akcije „Najbolja cena“ da se u periodu viših stopa inflacije koja je posledica rata na istoku Evrope i pokidanih lanaca vrednosti zbog geostrateških rizika, građanima omogući pristupačna kupovina najvažnijih životnih namirnica.

„Veoma sam srećan što se akcija sprovodi uz maksimalnu podršku trgovaca i svih ostalih učesnika u lancu snabdevanja“, naveo je Momirović.

Čak 81 kategorija proizvoda, odnosno oko 700 artikala je na velikom popustu.

Proizvodi sa „Najboljom cenom“  dostupni su u više od 2.500 maloprodajnih objekata širom Srbije, a svuda, kod svakog proizvoda koji je deo ove akcije stoji oznaka „Najbolja cena“. Ovom akcijom, građani će moći da uštede od 8.000 do 22.000 dinara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter