Izvor: Tanjug
28.02.2021 u 20:26
0

ALBANCI OPET PROVOCIRAJU! Rukometašima iz Arilja zabranjen ulaz na KiM

Članovi Rukometnog kluba „Arilje“ vraćeni su danas sa prelaza Jarinje sa KiM gde je trebalo da odigraju utakmicu sa RK Trepča u Severnoj Mitrovici, saopštio je taj rukometni tim.

Utakmica odlozenog 9. kola Prve lige Zapad gupa B između RK Trepča – RK Arilje zakazana za danas u 15 časova nije bila odigrana u zakazanom terminu, jer su rukometaši Arilja zadržani, a zatim i vraćeni sa prelaza Jarinje, prenosi Kosovo onlajn.

NAJVAŽNIJE

EKSLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovako je bilo patrijarhu Porfiriju i Dodiku u Jasenovcu!

PATRIJARH PORFIRIJE U MANASTIRU JASENOVAC: „Zlo je ovde pokazalo lice, dolazim da se preispitam pred bezbrojnim mučenicima“ (FOTO)

SRBIJA na 6.mestu po broju vakcinacija na milion stanovnika

KORONA PO GRADOVIMA: Ovo si nova žarišta pored Beograda!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Korona ne jenjava, preminulo 14 osoba!

Kako se navodi u saopštenju kluba, obrazloženje koje su dobili je da i drugim sportskim ekipama nije dozvoljen ulazak i da se unapred mora poslati zahtev Ministarstvu sporta u Prištini na odobrenje.

-Očekujemo odluku Rukometnog saveza centralne Srbije o odigravanju ove utakmice na neutralnom terenu ili registrovanje sluzbenim rezultatom- dodaje se u saoošptenju.

Šef stručnog štaba RK Trepča Branko Jakšić u izjavi za Kosovo onlajn rekao je da je zatečen odlukom kosovske policije, s obzirom na to da se prvi put desilo da sportisti budu vraćeni.

-Sve ekipe su do sada normalno dolazile. Policajci su videli sportsku opremu u kombiju, nakon čega je jedan od policajaca bio i neprijatan. Čak je u jednom trenutku počeo i da maše policijskim lisicama i da preti da će zvati javnog tužioca, kako bi uhapsio rukometaše -rekao je Jakšić.

NE PROPUSTITE: 

DODIK: Otkrivanje istine o Jasenovcu svakodnevni i trajan zadatak

KOKEZA ODBIO POLIGRAF: Nije odgovorio na pitanje da li je učestvovao u pripremi ubistva Vučića

PRIVEDEN SLAVIŠA KOKEZA!

NAPADI NA SRBE: Izboden mladić u Kosovskoj Mitrovici!

ŠOK U HRVATSKOJ: Iznenada PREMINUO gradonačelnik Zagreba Milan Bandić!

Napominje i da sport nikada ne treba da se meša sa politikom.

-Ovo je katastrofa šta se dešava. Mi se ne mešamo u politiku, ali sport je sport. A, ovo više nije sport. Posle ovoga, ništa ne može više da me iznenadi. Još samo da nam zabrane da ne možemo da pređemo u Srbiju. Srvarno ne znam šta da kažem. Sport i politika ne idu zajedno -zaključio je Jakšić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter