Izvor: tanjug
30.07.2021 u 07:47
0

AMSS PORUČUJE: Oprezno u saobraćaju zbog visokih temperatura

Saobraćaj se na većini puteva u Srbiji odvija redovno, kolovozi su suvi, vidljivost je dobra, ali Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava vozače na oprez zbog visokih temperatura.

VAŽNO:

BAKAREC U „NA PRAVOM MESTU“:Neprijateljska strategija je ukidanje RS-kroz povezanost sa genocidom, kao i slabljenje srpskog korpusa u Crnoj Gori i na KiM!

PETKOVIĆ SAOPŠTIO: Dragici Gašić obezbeđeni lekovi i nova vrata

VUČIĆ IZ SKOPLJA: „Dijalog Beograda i Prištine je nemoguće nastaviti konstruktivno dok Kurti njega ne opstruira“ (VIDEO)

Takođe, zbog kraja radne nedelje i špica turističke sezone, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja tokom dana na svim važnijim putnim pravcima, a posebno na koridoru 10, autoputu Miloš Veliki kao i na putevima prvog reda koji vode ka Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Prema informacijama JP „Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

PROČITAJTE JOŠ:

VUČIĆ O IZJAVI ALJBINA KURTIJA: Nisam znao da nam treba njegovo odobrenje za Mini Šengen

KORONA PRESEK ZA 29.JUL: Raste broj novozaraženih!

SINIŠA MALI SAOPŠTIO LEPE VESTI: Danas isplata nagrada za osvajače olimpijskih medalja

MIRA BANJAC I GRADONAČELNIK BEOGRADA U POSETI STAROM DVORU: Nagrade koje stižu sada imaju poseban značaj

Kako je saopštila Uprava granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji vozila na ulazu na Batrovcima i Horgošu čekaju 60 minuta, a na Gradini 30 minuta.

Na izlazu iz zemlje putnička vozila na Horgošu čekaju dva sata, na Gostunu i kod Špiljana 30 minuta.

Na teretnim terminalima vozila na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju dva sata, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter