Izvor:
02.09.2017 u 16:17
0

Andreja Mladenović: BEZBEDONOSNE ZONE SU SVUDA GDE SU DECA!

Gost Jutarnjeg programa na TV HAPPY, Andreja Mladenović zamenik gradonačelnika Beograda govorio je o deci,ugroženim licima,odnosno izbeglicama i raseljenim licima.

S obzirom da je počela školska godina, Andreja je napomenuo da je sve spremno za nju. Najveći problem je bezbednost dece i on tvrdi da je ove godine mnogo urađeno kada je reč o tome.

-Oko škola se rade signalizacije. Radimo na tome da svuda gde su deca su bezbedonosne zone. Apel je svim vozačima da vode računa gde su deca. Kazne su povećane-rekao je Andrej Mladenović-rekao je Mladenović za TV HAPPY.

Goruća tema u Srbiju su raseljena lica i izbeglice. Andreja ističe da još uvek mnogi od njih imaju nerešena pitanja.

-Oni žive sa nama ali mnogo toga je nerešeno i mnoga vrata su im zatvorena ali Srbija je ipak u poslednje vreme napravila pomak kada je reč o njima-rekao je Andreja.

Migranti su takođe raspoređeni po centrima u beogradskim opštinama. Mladenović kaže da su i njihova deca smeštena u škole i da sa tim nema problema.

pratite nas na happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter