Izvor: Telegraf.rs
20.12.2020 u 08:47
0

APEL! Milica i Stefan su NESTALI: Gubi im se svaki trag od Despotovca (FOTO)

Gorska služba spasavanja čeka dodatne informacije da bi izašla na teren

NAJVAŽNIJE DANAS

Vučić danas na otvaranju nove kovid bolnice u Kruševcu

U NEDELJU UJUTRO MAGLA ILI NISKA OBLAČNOST: Posle podne pretežno sunčano, temperatura do 10 stepeni

BLAG PREMA MLADIM LJUDIMA, HRABAR DA KAZNI „VELIKE“: Danas slavimo Svetog Amvrosija

Dvoje mladih izgubilo se u subotu kod mesta Lisine, u podnožju Beljanice kod Despotovca.

Reč je o Milici Mirjanić (20) i Stefanu Rusovu (27), koji su u subotu ujutru krenuli u ranim jutarnjim satima u automobilu „pežo 207“ bele boje, beogradskih registarskih oznaka (BG 1541 VT) ka izletištu Lisine.

Njima se od tada gubi svaki trag. Kako je rekao otac Milice Mirjanić, nekoliko ljudi se u rano nedeljno jutro, dakle jutros, organizovalo i krenulo u pretragu.

Posted by Milica Mirjanic on Понедељак, 06. јул 2020.

Pretpostavlja se da su dvoje mladih iz vikendice krenuli da planinare.

GSS još nije izašla na teren.

Iako je prošlo više sati otkako se traga za dvoje mladih, pripadnici Gorske službe spasavanja (GSS) još nisu izašli na teren uprkos apelu. Kako su rekli u stanici Boljevac, čekaju se dodatne informacije da bi se krenulo u potragu.

Cican!

Posted by Стефан Русов-КЕЛЕ on Понедељак, 26. септембар 2016.

Kako su ranije navodili pripadnici GSS, praksa je da se nakon dobijanja poziva za pomoć, obaveštavaju stanice u Srbiji, zavisno od toga odakle je poziv za pomoć upućen.

Njima navode, informacije kao što je GPS lokacija, olakšavaju potragu i skraćuju vreme, ali u ovom slučaju kada je svaki trenutak dragocen, telefoni još nisu locirani.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter