Izvor: alo
12.01.2021 u 11:58
0

APEL VOZAČIMA: Saobraćajna policija vreba na više putnih pravaca

Policija apeluje na vozače da se ponašaju odgovorno

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, nakon odluke ministra Aleksandra Vulina da se sprovede pojačana kontrola saobraćaja na teritoriji Niša, tokom jučerašnjeg dana otkrili su i procesuirali 101 saobraćajni prekršaj, sačinili 83 prekršajna naloga i podneće 18 zahteva za prekršajni postupak.

PROČITAJTE JOŠ:

EKSKLUZIVNO! VUČIĆ OTKRIO MARIĆU: Ovim putevima ide Srbija u 2021. godini (FOTO)

Predsednik Portugalije De Souza (72) pozitivan na korona virus

BEKSTVO IZ ZATVORA: Robijaši napravili kanap od čaršava, čuvari ostali u šoku

Od ukupnog broja prekršaja posebno izdvajamo izmerenu brzinu kretanja vozila od 146,9 km/h, na delu puta gde je ograničenje 50 km/h, a otkriven je i prekršaj upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola od 2,18 promila. Navedeni prekršaji predstavljaju nasilničku vožnju i vozači će biti odvedeni kod dežurnog sudije i procesuirani u skraćenom postupku.

Policija apeluje na vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju saobraćajna pravila i propise i tako sačuvaju sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter