Izvor: alo
30.06.2024 u 12:40
0

BEOGRAĐANKA UPOZORILA NA MANIJAKA IZ JAVNOG PREVOZA: Prilazi devojkama i postavlja jezivo pitanje

Muškarac na relaciji Beograd - Novi Sad izazvao je zabrinutost među Beograđankama i Novosađankama zbog svog jezivog načina prilaska na raznim autobuskim stanicama

Kako je jedna Beograđanka napisala na svom Iks profilu „sa_tavana“, a potom se na njenu objavu nadovezalo još devojaka, muškarac oko 30-35 godina koristi isti trik u gradskom prevozu kao taktiku prilaska. Kako su mnoge od njih napisale, navodno se zove Sergej i o njemu se na internetu i ranije pisalo.

„Sinoć mi se desila jeziva situacija. Naime pre par meseci u busu me je pitao Novosađanin kakav je režim noćnih buseva, ja mu objasnila i on kao ‘da da’. Kaže ti si prva devojka koju sam video nasmejanu u čitavom gradu ja kao ‘ha ha’ (neprijatno).

Zatim je počeo da nagađa čime se bavim gde sam ja sve odgovarala sa ‘ne’ i pokušala da prekinem konverzaciju jer je lik naprosto bio jeziv… Posle par minuta je startovao drugu devojku u autobusu, a kada je izašao, devojka mi je rekla ‘Jesi ti videla ovo?'“, napisala ja ona.

„Srednje visine, zalizane kose, radi u IT-ju“

Onda je dodala da je to smetnula s uma, sve dok joj se identična situacija nije desila u Beogradu – sa istim muškarcem.

„Juče u 16-ici me neko s leđa opet pita kakav je režim noćnih buseva, ja objasnim (bio mi je iza leđa, nisam ga videla) i kad je rekao da sam jedina devojka koja se nasmejala u čitavom gradu? Molim? Odmah sam se setila svega. Još je oba puta rekao da radi u IT-ju.

 

Srednje visine, zalizana kosa, oko 30-35 godina i jeziv, tako da oprez. Čim je izašao iz busa krenuo je ka drugoj devojci i nešto pričao s njom. Tada sam mislila da umišljam ali pogled i reakcija te devojke mi je potvrdila da bi svaka isto odreagovala. Tako da ako vas neko pita za noćni prevoz bežite“, napisala je Beograđanka.

 

ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU: Evo gde je bio epicentar
„Njegove rute“- Novi Beograd i centar grada
Ispod njene objave javile su se i druge devojke koje su objasnile da su navodno, već njegove fotografije kružile internetom kao upozorenje i da su „njegove rute“ Novi Beograd i centar grada.

„Postavljala sam tog lika ovde pre par meseci. Sergej se zove i stalno je to radio i u Novom Sadu, a zatim je prešao u Beograd sa istom ili sličnom pričom jer se ovde već polako znalo ko je i šta radi. Čuvajte se devojke“, „Desilo mi se isto u petak kod fontane na Novom Beogradu, opis potpuno odgovara, ista rečenica za nasmejanu devojku, s tim da je mene pitao koliko ima sati, čak me je zvao na kafu. Pobegla sam u prvi autobus“, „Ako je ovo on, zove se Sergej i uvek sa sobom nosi torbu za laptop“, „Svaka žena po biber sprej. Dozvoljeno, efikasno“, glasili su samo neki od komentara.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter