Izvor:
11.06.2017 u 05:02
0

BOMBA U AVIONU: Uhapšene tri osobe na aerodromu u Nemačkoj sa leta iz Ljubljane za London!

Aerodrom Keln/Bon bio je večeras zatvoren oko tri sata nakon što je avion kompanije Izidžet morao prinudno da sleti zbog pretnje bombom.

Policija je uhapsila tri osobe, preneli su nemački mediji.

Iz aviona erbas koji je leteo iz Ljubljane za London evakuisan je 151 putnik, a policija je nakon pretrage u avionu otkrila sumnjivi ranac i izvela kontrolisanu eksploziju.

Pilot se odučio na prinudno sletanje, nakon što mu je ubrzo nakon poletanja, prijavljen "sumnjivi razgovor" u avionu, prenose mediji.

– Ozbiljno smo shvatili situaciju, ali ne možemo da potvrdimo da je u pitanju teroristički čin – rekao je policijski zvaničnik.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter