Izvor: tanjug
06.02.2021 u 11:58
0

BRNABIĆ: Drugi od nas uče kako da efikasno organizuju imunizaciju (VIDEO)

– Otvorili smo dve nove bolnice, sa više od 1.500 kreveta za kovid pacijnte, jedna smo od samo dve ili tri zemlje na svetu koje su tokom ovakve krize izgradile potpuno nove bolnice i to ne jednu, već dve – istakla je danas premijerka Ana Brnabić povodom predstavljanja rezultata rada u prvih 100 dana njenog kabineta.

Ona je istakla da su te bolnice stigle onda kada su nam bile najpotrebnije, kada je zdravstvo bilo na ivici

– Spasili smo na stoine života na taj način – rekla je ona.

Brnabić je istakla i da je Sribija druga zemlja u Evorpi gde su stilegle vakcine, a treća smo zemlja gde je počela masovan imunizacija.

Prema njenim rečima, sada imamo viš od 520.000 vakicnisnih građana Srbije, drugu dozu primila je 21.000 građana.

NE PROPUSTITE: 

MARKO ĐURIĆ: Srbija i SAD nastavljaju da grade dobre odnose!

VELIKA BORBA POČINJE: Košarkašice Srbije protiv Litvanije za Evropsko prvenstvo

SVI ZAVIDE SRBIJI: Evropski mediji hvale Srbiju i program vakcinacije!

LAVROV POKAZAO EU GDE JOJ JE MESTO: Rusija uzvraća udarac!

– I jedina smo zemlja u Evoropi gde građani mogu da biraju vakcine, i drugi sada uče od nas kako da efikasno organizuju imunizaciju – istakla je Brnabić.

Pre sumiranja rezultata vlade prethodila je dodela priznanja „Dobročinitelj“

Inače, 100 dana Vlade obeleženo je u četvrtak na sednici na kojoj je na poziv premijerke prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nova Vlada formirana je 28. oktobra prošle godine, kada je položila zakletvu u Skupštini Srbije.

U kabinetu premijerke Ane Brnabić našao se 21 resor i dva ministarstva bez portfelja, a više od 50 odsto članova Vlade su žene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter