Izvor: kurir.rs
21.12.2020 u 12:28
0

ČADEZ: Prihvaćen predlog privrede, ukinuto ograničenje za trgovine

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izrazio je zahvalnost Кriznom štabu koji je prihvatio predlog privrede Srbije o produženju rada trgovina i ugostiteljskih objekata do 20 časova. Produženje na snazi već od danas!

On je izneo podatke da su naše najveće trgovine, u koje nisu uračunate prodavnice prehrane, kozmetike i male trgovine, pretrpele veliku štetu zbog zatvaranja prodavnica tokom decembra, koji je najbolji mesec u godini kada govorimo u prodaji.

NAJVAŽNIJE DANAS

NOVI DETALJI DRAME: On je pronašao Milicu i Stefana

UŽAS U KRUŠEVCU: Bačena bomba na porodičnu kuću

VREMENSKA PROGNOZA ZA 21.DECEMBAR: Uglavnom oblačno i suvo!

„U decembru prošle godine imali smo promet od 23 milijarde dinara i to samo kada govorimo o prodaji dečjih igračaka, tehnike, odeće i obuće. Videćemo na kraju meseca kakve ćemo rezultate imati ovog decembra, ali prema prvim anketama vidimo da su prometi manji i do 50 odsto zbog dosadašnjih ograničenja rada prodavnica i tržnih centara. To će se nesumnjivo odraziti na poslovanje naših kompanija“, istakao je Čadež.

Predsednik PКS je naglasio da se svi privrednici zalažu za rigoroznu primenu svih mera u sprečavanju širenja virusa. Čadež je rekao da samo 2,5 odsto zaposlenih u trgovinama odsustvuje s posla zbog virusa, što pokazuje koliko se zaposleni i vlasnici trgovina pridržavaju mera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter