Izvor: ALO
08.06.2024 u 14:26
0

DA LI JE REZOLUCIJA O SREBRENICI DONELA POMIRENJE? Vučić: Na ova pitanja nikada nismo mogli da dobijemo odgovor

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se u deklaraciji, koja će danas biti usvojena, govori o Kosovu i Metohiji, poštovanju rezolucije 1244, ali se jasno govori i o dijalogu kao suštinskom rešavanju dijaloga nas i Albanaca i poštovanju sporazuma

On je na zajedničkoj sednici delegacija Srbije i republike Srpske rekao da su u Deklaraciji birane reči i da se „u njoj govori o svemu“.

 

REPUBLIKA SRPSKA VIŠE NEĆE DAN DRŽAVNOSTI OBELEŽAVATI 9. JANUARA Ovo je novi datum

 

„Uvažili smo zahteve RS jer je to naša obaveza, postoje tačke u kojima ja nisam bio sasvim upućen, ali sam prihvatio zajedno sa Anom (Brnabić) i Milošem (Vučevićem) i drugim članovima vlade, jer nismo mi ti koji će ljudima iz RS govoriti da bolje razumemo njihove probleme“, rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter