Izvor:
18.06.2017 u 12:02
0

DANAS SVEŽE SA KIŠOM: Temperatura do 23 stepena!

U Srbiji će danas biti sveže uz umeren, ponegde i jak severozapadni vetar, a tokom dana umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura biće od 9 do 15 stepeni, a najvisa dnevna od 15 na jugoistoku do 23 stepena na severozapadu. Uvece i u toku noci očekuje se postepeno razvedravanje sa severa.

U Beogradu će biti sveze uz umeren severozapadni vetar. Tokom dana umereno do potpuno oblacno, povremeno sa slabom kisom. Najniza temperatura biće oko 13, a najvisa dnevna oko 20 stepeni.

Prema izgledima vremena do 25. juna, biće toplije, od utorka i veoma toplo – dnevna temperatura u većini dana biće od 30 do 33 stepena.

U ponedeljak će biti promenljivo oblacno sa duzim suncanim periodima, samo jos ujutru na jugoistoku uz vise oblacnosti ponegde kisa. U utorak, i sredu veci deo dana, pretezno suncano.

U sredu posle podne i uvece, kao i u cetvrtak, nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U petak pretezno suncano, a za vikend promenljivo ponegde sa pljuskovima i grmljavinom.

Tanjug
Foto: sbonline.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter