Izvor: informer
31.12.2021 u 10:56
0

DETALJI NESTANKA DECE U BEOGRADU: Pobeli od kuće u stan u Zemunu – evo šta su tamo PLANIRALI

Lepu vest dočekali su roditelji tri nestale devojčice i jednog dečaka, kada im je policija saopštila da su njihovu decu pronašli živu i zdravu. Vojin Baškot je roditeljima rekao da ide da se vidi sa devojkom, pa je nestaio bez traga, a slično je bilo i sa tri devojčice Andreom Stanimirović i njene dve drugarice, Anom i Jelenom Nikolić.

Kako mediji saznaju, posle detaljne potrage policija je nestalu decu sve tri devojčice i jednog dečaka pronašla u stanu u Zemunu, gde su se po prethodnom dogovoru okupili.

Naime , oni su planirali da zajedndo na tom mestu doekaju Novu godinu te su zbog toga pre dva dana otišli oed svojih kuća ne govoreći roditeljima za svoje namere.

Posle svega ono to je najvažnije deca su pronađena živa i zdrava i predata su roditeljima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter