Izvor: kurir.rs
08.12.2020 u 11:41
0

DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE NA VOŽDOVCU: Doktorka Hitne pomoći otkrila kako je dete ubila struja, reanimirali ga 2 sata

Dečaka od od 12 godina struja je udarila u stanu na Voždovcu, kada je pokušao da uključi komjuter ili telefon, saznaje se u Hitnoj pomoći.

Tehničar koji živi u istoj zgradi, odmah je pristupio reanimaciji, ali je bilo uzalud. Ova velika tragedija dogodila se juče u 18.30 sati u Ulici Dragice Končar na Voždovcu. Kako je ispričala doktorka Ivana Stefanović iz Hitne pomoći u Beogradu, tehničar ove službe, koji živi u istoj zgradi gde i dečak, čuo je udar i odmah sišao.

– Spremao se za posao kada se udar dogodio. Odmah je pristupio reanimaciji. U međuvremenu je došla i naša ekipa. Dva sata su pokušavali da reanimiraju dečaka ali, nažalost, letalni ishod – kaže dr Ivana Stefanović.

NAJVAŽNIJE DANAS:

VUČIĆ DANAS SA FABRICIJEM I AMBASADORIMA EU: Sastanak u Palati Srbija

NOVE MERE ZA DOČEK 2021. GODINE? Epidemiolozi upozoravaju na RIZIK slavlja!

DETALJI UBISTVA OCA STEFANA: Osumnjičeni najavio napad

Ona dodaje da je do udara struje došlo, kako joj je prenela načelnica smene, prilikom uključivanja kompjutera ili telefona.

– Verovatni mehanizam povređenja je pokušaj uključivanja kompjutera ili telefona – kaže ona.

Prema njenim rečima, tehničar u čijoj zgradi se desila ova tragedija je jedan od najboljih, verovalo se da će uspeti da spase dečaka, ali nažalost nije.

– Ekipa se u Zavod vratila tek nešto pre 22 sata – navodi ona, koja je, takođe, potresena ovom nesrećom.

Na lice mesta su izašle dve ekipe Hitne pomoći.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter