Izvor: kurir
29.06.2024 u 09:19
0

DEVOJČICA OTETA U GRČKOJ: Uzbuna u celoj zemlji, male Hrisule nema već 2 dana, detetu se izgubio SVAKI TRAG (FOTO)

Cela Grčka je na nogama zbog devojčice koja je navodno oteta na području Larise!

Hrisula Hrisovalantos, koja ima 14 godina, nestala je u četvrtak oko 20.30 sati i sumnja se da je kidnapovana i odvedena u područje Aleksandrije Imatije. Uzbunu je podigla organizacija Dečji osmeh koja navodi da je devojčicu otela odrasla osobe

 

STIŽE VRUĆ AFRIČKI TALAS! Pali se meteo alarm, temperatura ide do 37 stepeni, a od ovog datuma opet NEVREME

 

Hrisula je visoka oko 1,55 m i teška 55 kg. Ima dugu smeđu kosu i tamnozelene oči. Devojčica je na sebi imala zeleni šorc i belu majicu u trenutku nestanka. Nosila je bele papuče.

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju o Hrisuli da obaveste policiju ili udruženje Dečiji osmeh. Građani mogu i da pozovu Nacionalnu telefonsku liniju za nestale punoletne osobe ili da informaacije dostave putem aplikacije Upozorenje o nestalim osobama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter