Izvor:
22.02.2017 u 19:40
0

DEŽURNI UČENIK PRIMETIO DIM: Požar u gimnaziji u Loznici, đaci evakuisani!

U Gimnaziji „Vuk Karadžić“ u Loznici danas oko 11 časova izbio je požar. Svi učenici koji su bili u zgradi su evakuisani.

Požar je krenuo od stare kotlarnice koja već neko vreme nije u upotrebi, s obzirom da se škola greje na daljinsko grejanje na gas. Pretpostavlja se da je uzrok požara kvar na elektroinstalacijama.

Dežurni učenik je pred kraj petog časa primetio dim i odmah smo pozvali vatrogasce, koji su stigli posle dva-tri minuta i brzo sprečili širenje plamena. Dim je krenuo ispod stepeništa kraj ulaza u novi deo škole. Sva deca su dobro, a uzrok požara ćemo tek utvrditi – kaže Vera Tadić, direktorka gimnazije.

Osetio sam miris dima, a onda video vatru ispod stepeništa. Pozvao sam čistačicu, obavestili smo direktoricu i onda su stigla dva vatrogasna vozila sa sedam vatrogasaca. Nije bilo panike među drugarima i svi se osećaju dobro – kazao je dežurni učenik Aleksa Popović.

Vatrogasci su brzom intervencijom lokalizovali požar. Prouzrokovana je manja materijalna šteta.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter