Izvor: Alo
01.08.2024 u 13:16
0

DOBACIVAO DOK JE JEO LUBENICU KOJU JE BACAO PO PODU: Manijak terorisao putnike na Karaburmi

Očevici su ispričali da muškarac ima otprilike oko 50 godina.

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak u kojem se vidi incident koji se dogodio u utorak 30. jula u gradskom prevozu u Beogradu.

GUČA SE OVOG VIKENDA ZATVARA: Stranci rent-a-karom prevoze migrante od bugarske granice

Na video snimku se nalazi pijani muškarac koji je vređao putnike, dok je jeo lubenicu čije ostatke je bacao po podu autobusa.

Očevici su ispričali da muškarac ima otprilike oko 50 godina.

 

@koiztopa #beograd #stoka #gsp #srbija🇷🇸 #srbijatiktok🇷🇸 ♬ original sound – Koiztopa


U jednom trenutku, starija gospođa se okliznula na semenke lubenice koje je on bacao, a njegov drug je tada gospođi dobacio: „Pazi baba da ne umreš pre vremena“

– Kada sam ušla u autobus, na stanici kod TC „Big Karaburma“, on mi je dobacivao dok je jeo lubenicu koju je bacao po podu, u autobusu je bilo možda desetak putnika, od kojih su dvojica bili sa njim, ali su sedeli ispred i sve vreme se smejali – rekla je devojka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter