Izvor: kurir
24.07.2024 u 11:35
0

DOKTORKE PORODILE ŽENU U SANITETU: Bebi iz Šapca se baš žurilo

Trudnica iz mesta Žabar kod Šapca porodila se rano jutros u sanitetu hitne pomoći Doma zdravlja "Dr Draga Ljočić" u putu do bolnice.

Zdrava devojčica kojoj se žurilo zaplakala je čim je stigla na ovaj svet zahvaljujući i prisebnim i profesionalnim doktorkama Ivani Čolić i Oliveri Pantelić, kao i medicinskom tehničaru Stefanu Kneževiću i vozaču Stefanu Maleševiću.

– Primili smo poziv oko 6.30 da je trudnici krenuo porođaj i odmah se uputili na teren. U povratku iz sela, blizu bolnice u Ulici vojvode Janka Stojićevića majka se porodila. Obavili smo klemovanje i presekli pupčanu vrpcu, a par minuta kasnije majka i beba su smeštene u porodilište – rekli su u hitnoj pomoći.

Porođaj je protekao bez komplikacija, a ekipa hitne pomoći nije sakrivala sreću. Ipak, majčina sreća je bila najveća pošto je posle tri sina rodila zdravu i lepu devojčicu.

– U našem odgovornom, stresnom i teškom poslu često ima neprijatnih i bolnih situacija, ali i lepih trenutaka kao što je ovaj, koji su za pamćenje – rekla je mlada doktorka Ivana Čolić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter