Izvor: ALO
05.07.2024 u 16:29
0

DONETA ODLUKA O UKIDANJU CRVENOG NIVOA BEZBEDNOSNIH PRETNJI OD TERORIZMA

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić doneo je odluku, s obzirom na smanjeni nivo bezbednosnih izazova, rizika i pretnji od terorističkog akta, o ukidanju crvenog nivoa bezbednosnih pretnji od terorizma

Mere koje su naložene u skladu sa crvenim nivoom bezbednosnih pretnji od terorizma, prestaju danas od 19 časova, i prelazi se na žuti nivo, što je umereni stepen ugroženosti od terorizma.

U skladu sa žutim nivoom bezbednosnih pretnji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzimaće pojačane mere predostrožnosti i pozornosti, u cilju zaštite objekata od vitalnog značaja za Republiku Srbiju, ključne infrastrukturne objekte, tržne centre, bioskope, javne objekte i mesta masovnih okupljanja.

 

NE IDITE U PROPAST: Na putevima Srbije počela kampanja „Vozi odmoran“
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter