Izvor: ALO
26.08.2024 u 17:52
0

DRAMA NA GRANIČNOM PRELAZU ŠEPAK: Izleteo iz auta i molio ljude da ga propuste

Na graničnom prelazu Šepak dogodila se prava drama sinoć kada je jedan muškarac molio vozače ispred njega da ga propuste. Na kraju se sve dobro završilo.

Prava drama odigrala se u nedelju uveče na graničnom prelazu Šepak kada je muškarac išao od automobila do automobila i molio vozače da ga propuste. Ispostavilo se da mu je supruga trudna i da je porođaj krenuo, a sve se dobro završilo reakcijom policije.

Žena je stigla do bolnice u Loznici gde se i porodila. Porođaj je dobro prošao i ovu vest je potvrdila novopečena tetka.

PRAVI HEROJI: U Srbiji uspešno obavljena prva baj-pas operacija na kucajućem srcu

„Rodila se tetkina cura. Živa i zdrava nam bila“, rekla je ona.

Kada je drama počela, tetka tek rođene devojčice je odmah pomislila da je reč o njenom bratu i snajki. Muž joj je poslao vest sa portala.

„Prepala sam se kad sam pročitala naslov na portalu, jer mi je muž poslao skrinovano sliku graničnog prelaza. Odmah sam pomislila da su možda oni u pitanju, moj brat i snajka. Posle mi je brat javio. Hvala Bogu, sve je prošlo dobro, beba i mama su dobro“, dodala je novopečena tetka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter