Izvor: Alo
01.07.2024 u 07:13
0

DRASTIČAN PAD TEMPERATURE U SRBIJI: Leto je otkazano

U Beogradu pretežno sunčano a kasno posle podne i uveče kiša i pljuskovi

Približava se oblačnost iz srednje Evrope, koja će krajem dana i u toku noći doneti kišu, pljuskove, grmljavinu i obilnije padavine.

ŠTA JE OVO OVE GODINE?! Nestao dečak Igor (5) na plaži u Grčkoj

Biće i jakog vetra naročito na zapadu Srbije i u Sremu. Sunčano će se zadržati na jugu zemlje.

Krajem dana stiže i ovaj svežiji vazduh. Ipak noć tropski topla i do 24 stepena. Najviša dnevna od 31 na severu do 37 stepeni na jugoistoku zemlje.

U Beogradu pretežno sunčano a kasno posle podne i uveče kiša i pljuskovi. Najviša temperautra 35 stepeni. Već u utorak 10 stepeni svežije.

Kasnije posle podne i uveče u severnim, zapadnim i centralnim, a tokom noći i u istočnim predelima naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature.

Ponovo se lokalno očekuju obilne padavine za kratak vremenski period, kao i jak i olujni vetar u zoni najjačih padavina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter