Izvor: Tanjug
23.06.2020 u 09:27
0

EPIDEMIOLOG TIODOROVIĆ: Nema uvođenja vanrednog stanja, ali nove mere su spremne!

Nema uvođenja vanrednog stanja ili policijskog časa zbog korone, naveo je epidemiolog Branislav Tiodorović, i podvukao da će najverovatnije biti doneta mera obaveznog nošenja maski u javnom prevozu, tržnicama, pijacama i zatvorenom prostoru.

Kako je rekao treba ozbiljno shvatiti da skupovi, bilo utakmice ili žurke, kao i okupljanja, takođe doprinose širenju virusa, što posebno treba da shvati mlađi deo populacije.

PROČITAJTE I OVO

ŠOK ZA KUPCE: Cene voća drastično porasle

DRAMATIČNO! POD VODOM NA STOTINE DOMAĆINSTAVA: Meteorolozi NEMAJU DOBRE VESTI za danas (FOTO)

KORONA I MEĐU KOŠARKAŠIMA: Stefan Đorđević pozitivan na testu na korona virus

U ZAJEČARU JEZIVA NESREĆA: Mladići preminuli u bolnici

SIN DIPLOMATE U BEOGRADU IMAO UDES: Povređen i suvozač! Vatrogasci ih jedva izvukli iz smrskanog vozila

HAOS U GUČI: Poplavljeno 80 domaćinstava

– Nema opravdanja za uvođenje vanrednog stanja. Postoje mere i moramo od sredine do sredine uvoditi zaoštravanje i ublažavanje mera u zavisnosti od situacije- rekao je Tiodorović, koji je i član Kriznog štaba.

On je pojasnio da rezultati poslednjih dana navode da se razmišlja o pooštravanju mera za sprečavanje širenja korona virusa.

– Na žalost maske, distanca, pranje ruku, dezinfekcija nisu dovoljno na nivou u celoj Srbiji kao što bi to trebalo da bude- pojasnio je on i dodao da u Beogradu, Novom Pazaru, Tutinu situacija ide ka nepovoljnoj.

Situacija u tim sredinama nas dovodi u situaciju da razmišljamo o pooštravanju određenih mera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter