Izvor: Novosti
15.11.2021 u 12:06
0

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U PČINJSKOM OKRUGU: Tri osobe su preminule od posledica korona virusa!

Pčinjski okrug beleži znatan pad korona brojki. U toku jučerašnjeg dana testirano je 198 osoba, a kod 54 registrovan je pozitivan nalaz, u procentima 27.3% pozitivnih od ukupnog broja testiranih, pokazuju podaci vranjskog Zavoda za javno zdravlje. Tri osobe izgubile su bitku sa koronavirusom.

PROČITAJTE JOŠPOKRAJINSKA VLADA: Za pošumljavanje u Vojvodini 43 miliona dinara

Iz Vranja je 26 novoobolelih, 11 iz Surdulice, 8 iz Bosilegrada, po 4 iz Vladičinog Hana i Trgovišta i jedan iz Bujanovca. U Preševu nema prijavljenih novih slučajeva.

PROČITAJTE JOŠPOKRAJINSKA VLADA: Za pošumljavanje u Vojvodini 43 miliona dinara

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano je 89 pacijenata, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 57 pacijenata. Na bolničko lečenje primljena su 3 pacijenta, a otpušteno je 5. Na žalost tri osobe izgubile su bitku sa koronavirusom.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter