Izvor: alo
03.07.2024 u 07:00
0

EVO ŠTA NAS DANAS ČEKA SA VREMENOM: Dva dana potopa, grada, haosa, a sad… ZNA SE KAD OVO STAJE

Dva dana kiša neprestano pada, a evo šta nas danas čeka

U Srbiji će u sredu, 3. jula biti promenljivo oblačno vreme, na severu uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima uz više oblačnosti još ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom, saopštio je Republički Hidrometeorološki Zavod.

Krajem dana očekuje se prestanak padavina i razvedravanje u celoj zemlji, a temperature će se kretati od 14 do 26 stepeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima i temperaturama od 15 do 25 stepeni.

MOLITVA ZA USPEH U UČENJU: Ovo su reči koju studenti i đaci izgovaraju pre i posle učenja!

Podsetimo, jako nevreme pogodilo je najpre u ponedeljak uveče ceo region i zemlju,a u nekim delovima kiša neumorno pada dva dana.

Hidrološko upozorenje

Osim što RHMZ u skoro svakom satu objavljuje nova upozorenja na nepogode, na snazi je i hidrološko upozorenje:

– Na slivu Jadra i Kolubare sa pritokama, Tamnavi, Ljigu i Ubu, na Jasenici i Kubršnici, na gornjem toku Zapadne Morave sa pritokama kao i na gornjem toku Mlave i Peka sa pritokama vodostaji će 02./03. jula biti u umerenom i većem porastu sa mogućnošću dostizanja upozoravajućih nivoa. Na bujičnim vodotocima ovih slivova moguća su lokalna izlivanja. Na jugozapadnim, južnim i jugoistočnim delovima Beograda (prigradske opštine) tokom 02.jula moguća su izlivanja manjih bujičnih vodotokova.

RHMZ

RHMZ

 
Biometeorološka prognoza za Srbiju za sredu

Očekuje se nešto povolјnija biometeorološka situacija. Izvestan oprez se savetuje osobama sa varirajućim krvnim pritiskom. Meteoropatske reakcije u vidu glavobolјe, smanjene koncentracije i pospanosti mogu biti izražene i u jačoj formi. Neophodna je pažnja u saobraćaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter