Izvor:
20.05.2016 u 22:02
0

EVROPSKI BEZBEDNOSNI ZVANIČNICI: Među putnicima egipatskog aviona nema terorista

Evropski bezbednosni zvaničnici kažu da među putnicima na letu 804 "Idžiptera", koji je sa 66 ljudi u letelici nestao u četvrtak iznad Sredozemnog mora, nisu nalazila imena osoba sa listi poznatih terorista.

– Ove liste često koriste kako evropske tako i američke bezbednosne i policijske službe – kazali su danas za AP zvaničnici koji nisu želeli da otkriju identitet pošto nisu ovlašćeni da pričaju o istrazi koja je u toku.

Spisak putnika aviona egipatske aviokomapnije pojavio se na internetu, ali ga "Idžipter" nije zvanično potvrdio.

U području nestanka letelice koja je išla iz Pariza za Kairo pronađeni su navodni ostaci aviona, deo tela, kao i naftna mrlja koju je otkrila Evropska svemirska agencija.

Agencija tvrdi da je njen satelit Sentinel 1A otkrio mrlju dugu dva kilometra na oko 40 kilometara jugoistočno od poslednje poznate lokacije nestalog aviona, prenosi AP. Evropska svemirska agencija je ovaj podatak predala nadležnim organima u četvrtak uveče kako bi pomogli u potrazi.

Agencija ističe da ne može da garantuje da je naftna mrlja nastala kao posledica potapanja nestalog aviona.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter