Izvor: Happy BSC
01.09.2021 u 21:12
0

GLEDAJTE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA TV HAPPY: Ko kroji sudbinu Balkanu? Kada je pik četvrtog talasa korone? Kome smeta Dodik?

Zakoračite u novi  dan sa „Dobro jutro Srbijo“ i fenomenalnim voditeljskim parom, Katarinom Koršom i Milomirom Marićem.  

Prelistavanje štampe počinje sa analitičarem Dragomirom Anđelkovićem.  U nastavku sledi tema ko ruši Bosnu i Dodika sa novinarima Dušanom Stojakovićem i Dejanom  Mastilovićem.

Diplomirani nutricionista, Predrag Nenadić će nam odgovoriti koliko nam pomažu suplementi.

A, ko kroji sudbinu Balkana, reći će nam Dragan Šormaz, narodni poslanik. U BiH kako nam je već poznato da su velike tenzije i na tu temu će govoriti Tomo Kovač, bivši ministar unutrašnjih poslova RS, Borko Kašanski iz Srpskog Telegrafa, putem skajpa dr Nenada Stevandić će se uključiti, predsednik Ujedinjene Srpske i  Dejan Vuk Stanković,analitičar. Nadovezaće se i na temu kome smetaju Joanikije i Dodik.

A kako je bilo na forumu na Bledu i obraćanje Vučića vidite na VUČIĆ NA BLEDSKOM FORUMU: Srbija je na evropskom putu, ali moramo da brinemo o sebi! (VIDEO)

S obzirom da se obeležava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, o tome će govoriti ekskluzivno Nikola Selaković, ministar inostranih poslova.

Kada je reč o dešavanjima u Crnoj Gori, govoriće nam Nenad Čanak, lider LSV-a.

Najavljen je pik četvrtog talasa korone pa će nam o tome nešto više reći prof. dr Goran Belojević sa Medicinskog fakulteta iz Beograda.

„Dara iz Jasenovca“ je još uvek aktuelna tema i više o tome će reći Nataša Drakulić, scenarista i književnica.

Mladen Kecman,potpredsednik Sportskog Saveza Srbije,Aleksandar Pitulić,direktor Turnira i potpredsednik Rvačkog Saveza je gost za kraj koji će govoriti i rvačkom turniru „Ljubomor Ivanović-Gedža“.

Uvek aktuelne teme svakog dana u „Dobro jutro Srbijo“. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter