Izvor: Happy BSC
02.10.2021 u 09:30
0

GORAN VESIĆ POSETIO DECU U SELU KOD OBRENOVCA! (VIDEO)

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, podelio je decu u selu kod Obrenovca.

Tom prilikom je rekao: 

-Čas u Osnovnoj školi Nikola Tesla u Skeli u opštini Obrenovac na kome sva deca koriste tablete i digitalne udžbenike na času. Danas deca u Skeli imaju ono što nemaju deca ni u Parizu, ni u Londonu. Ovo je pre samo godinu dana bilo nezamislivo.

PROČITAJTE JOŠ: PREDSEDNIK VUČIĆ: Hvala našim prijateljima iz UAE!(FOTO)

Podelili smo 67.592 tableta školskoj deci u Beogradu i 6.972 laptop računara. Do sada 61.3 odsto dece koristi tablete u nastavi jer Grad to prati preko virtuelnih učionica. Od ponedeljka Grad Beograd, Ministarstvo prosvete i predsednici naših opština održavaju sastanke sa direktorima škola na kojima će dobiti izveštaje koji učitelji, učiteljice, nastavnice i nastavnici koriste tablete, a koji ne. Radićemo dodatne obuke za onaj nastavni kadar koji tablete još uvek ne koristi. Naš cilj je da sva deca koriste tablete i uspećemo!

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter