Izvor: HappyBSC
17.02.2022 u 16:03
0

GRADONAČELNIK NOVOG SADA: Za manje od mesec dana nemoguće postaje stvarnost (VIDEO, FOTO)

 Gradonačenik Novog Sada Miloš Vučević poručio je danas da će vožnja brzom prugom od 200 kilometara na sat na liniji Beograd – Novi Sad, mnogo značiti i stanovnicima dva grada, ali i celoj zemlji.

„Za manje od 30 minuta spektakularne vožnje novim “Stadler Kis s“ vozom sam u društvu predsednika Aleksandra Vučića i Gerharda Šredera, bivšeg kancelara SR Nemacke, “doleteo“ od stanice “Beograd centar“ do stanice “Petrovaradin““, napisao je Vučević na svom instagram profilu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je dodao, brza i udobna vožnja je dokaz koliko će ta linija značiti žiteljima dva najveća grada u Srbiji, samim tim i celoj zemlji.

Naveo je da je Grad Novi Sad na stanici u Petrovaradinu izgradio nadstrešnicu sa nazivom stanice, asfaltirao prilaznu ulicu počev od glavne i sve prilazne pešačke staze, postavio jarbole sa zastavama, na kružnom toku ispred objekta postavio rasvetu, kompletan mobilijar u vidu klupi, korpi za smeće, žardinjera i stajališta za bickla, potom zastave na objektu, a brendirao je objekat sa piktogramima, postavio led pano sa oznakom za brzi kolovoz, kompletan prostor ozelenio i zasadio ukrasno šiblje i stabla.

U toku su, dodaje, i obimni radovi na rekonstrukciji i ulepšavanju novosadske stare dame – Glavne železnicke stanice na Bulevaru Jaše Tomića, koja ce u potpuno novom i savremenom ruhu uskoro dočekati prvi brzi voz.

„Sugrađani, za manje od mesec dana ono što je delovalo nemoguće će postati stvarnost, malo je reći da sam oduševljen doživljenim“, dodao je Vučević, koji je podelio snimak i fotografije sa promotivne vožnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter