Izvor:
01.12.2016 u 23:03
0

HOROR: Ubila majku, oca i TROJE DECE!

Austrijska policija je danas u kući u mestu Beajmkirhen pronašla šestero mrtvih članova jedne porodice. Tužitelj je potvrdio da među mrtvima ima troje dece.

Kako izveštava OE24, pretpostavlja se da je reč o sumanutom napadu, ali se još čeka zvanična potvrda.

List “Krone” navodi da su tri žrtve deca od sedam do deset godina i da je reč o šestočlanoj porodici. Kako se saznaje, ćerka je pištoljem ubila svoje roditelje, brata i sestre, a na kraju i sebe.

Prema pisanjima "Bilda", policija trenutno ne želi da objavi nikakve detalje zločina. Istraga je u toku, a tela žrtava poslata su na obdukciju.

Beajmkirhen je živopisna opština od 5.000 stanovnika, severno od Sankt Peltena i nalazi se odmah pored autoputa A1. Na svom sajtu, Beajmkirhen se reklamira kao “Mesto u kome ćete se dobro osećati”.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter