Izvor:
21.01.2017 u 02:35
0

Hotel strave: ČETVORO DECE i JEDNU ŽENU spasioci IZVUKLI iz ruševina! (VIDEO)

Četvoro dece i jednu ženu izvukli su danas spasioci iz ruševina hotela koji je pre dva dana zatrpan snežnom lavinom u Italiji, prenose agencije.

Time su, kako se navodi, sva deca koja su evidentirana u hotelu spašena, kao i njihove cele porodice, dok je preostalih pet preživelih još pod ruševinama, a jedan od njih je i povređen.

Broj osoba koje su se nalazile u hotelu, a čija je sudbina poznata, popeo sada na 13, a pretpostavlja se da ih je u trenutku lavine bilo između 25 i 30.

Spasioci su ranije saopštili da je operacija spašavanja odvija sporo zbog betonskih zidova hotela koji su se urušili.

Snežna lavina obrušila se u sredu, a na snimku iz helikoptera koji je leteo iznad zatrpanog hotela "Rigopijano" vide se samo vrhovi drveća i krov hotela.

Većina gostiju koja se nalazila u hotelu u vreme lavine, ođavljivali su se iz hotela, zbog zemljotresa koji se ranije tog dana desio u centralnoj Italiji.

POGLEDAJTE:

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/nytimes

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter