Izvor: Alo
24.08.2024 u 17:42
0

IMALI STE SREĆU DA NIJE BILA GLADNA: Sa momkom je plivala, gnjurila i ludo se zabavljala, a onda…

Jedna Ivana doživela je pravi šok kada se vratila kući sa Krita i uzela da pogleda podvodne snimke sa mora!

Naime, dok su ona i jedan momak plivali, gnjurali i ludo se zabavljali, oko njih je kružio najopasniji predator u moru – ajkula, a oni je nisu ni primetili.

TEMPIRANE BOMBE U VAŠEM DOMU: Obratite pažnju na ove uređaje

– Elafonisi, Krit, bliski susret sa ajkulom koju nismo ni videli, slike su sa snimka koji smo tek sad pregledali i šokirali se. Oprez sa ovom plazom, neprimetno i brzo je došla do nas – objavila je Ivana na Fejsbuk grupi „grčka info“ preplašivši brojne pratioce ovog naloga.

„Da slavite drugi rođendan“, „Imali ste sreću da nije bila gladna“, bili su samo neki do komentara.

– Ja ni u bazen više ne idem, gotovo je! Nakon ovog nigde više nisam siguran osim u vlastitom kupatilu – napisao je jedan Kemal.

– Zvanično ste mi otključali još jedan strah, kupaću se u koritu na plaži od sledećeg leta – dodala je Jelena.

– Nije svejedno ali mislim da im mi nismo nešto ukusni za prezalogajiti, više su radoznale – tešio se Radiša na šta mu je Ljiljana odgovorila:

– Tačno da su radoznale, ali one nemaju ruke da nas ispipaju! Pipaju ustima! Ko ide na ostrva mora biti svestan da je u otvorenom moru. Nikada se ne treba kupati rano ujutro i predveče kad ajkule kreću u potragu za plenom.

Bilo je i onih koji su sumnjali u verodostojnost ovih fotografija, ali i onih koji su se šalili „da je u pitanju velika girica“.

Jedna ajkula, približila se navodno i obali u popularnom grčkom letovalištu Kalamata na Peloponezu.

Uznemirujuću scenu, koja se odigrala u petak oko 10 ujutru, zabeležila je i jedna srpska porodica. Na snimku se vidi veliko leđno peraje nadomak obale zbog koga su mnogi poverovali da se plaži približava ajkula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter