Izvor:
03.01.2018 u 19:30
0

IZ BEZBEDNOSNIH RAZLOGA ZATVORENA AJFELOVA KULA: Posetioci neće moći u obilazak popularnog tornja!

Ajfelova kula je danas zatvorena za posetioce zbog jakih vetrova koji će duvati u Parizu, saopštila je kompanija koja održava najpoznatiji spomenik u Francuskoj.

Zapadni i severni deo Francuske kao i šire područje Pariza danas su pogođeni olujom "Eleonora", koja je uzrokovala prekide struje i poremećaj vazdušnog saobraćaja.

Rafalni vetrovi brzine više od 100 kilometara na sat primorali su kompaniju SETE koja održava Ajfelovu kulu da je zatvori za posetioce.

– Ajfelova kula nije jutros otvorena iz bezbednosnih razloga – navodi se u saopštenju.Gradske vlasti su sa svoje strane saopštile da će danas zbog oluje biti zatovreni parkovi, vrtovi i groblja.

Oluja "Eleonora" je četvrta od početka decembra koja je pogodila Francusku. Pre nje su bile oluje "Ana", "Bruno" i "Karmen".

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter