Izvor: kurir
18.01.2021 u 09:38
0

JUTRO U ZAPADNOJ SRBIJI LEDENO: U Sjenici napadalo pola metra snega, a u novovaroškim selima i više od 70 centimetara

Na Pešterskoj visoravni osvanulo je još jedno ledeno jutro, a posle jučerašnjih minus 15, jutros je u Sjenici u 8 sati izmereno minus 10 stepeni, visina snežnog pokrivača je 50 centimetara.

Ledeno je i na Zlatiboru gde je jutros minus 11 uz 40 centimetara snega. Slično je u novovaroškom kraju gde je visina snežnog pokrivača i iznad 70 centimetara.

SVE O SPORTU

KAKVA KOŠARKAŠKA LEKCIJA SRBINA: Jokić odigrao još jedan SPEKTAKULARAN meč

KRALJEVIĆI U PROBLEMU! PLAČU ZA SRBINOM: Real sada nema zamenu za Benzemu, a pustio je Jovića!

PETRUŠEV REĐA USPEHE I OBARA REKORDE U ABA LIGI

Svi putevi jutros su prohodni, a u selu Amzići kod Nove Varoši, Slobodan Lečić volovskom zapregom, uz pomoć komšija juče je čistio seoski put.

Put preko Zlatara, od Sjenice ka Novoj Varoši je prohodan, a na nekim mestima visina snega je blizu jednog metra, putari su poslednjih dana, za vreme obilnih snežnih padavina imali dosta posla da ovaj put održe prohodnim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter