Izvor: alo
13.08.2024 u 16:54
0

KAMERA IZ AUTA SNIMILA ŠOKANTNU SCENU NA DIVČIBARAMA: Tragedija izbegnuta u sekundi (VIDEO)

Jedan vozač nedavno se našao na magistralnom putu na Divčibarama, a kamera koja je postavljena u njegovom automobilu snimila je prizor koji ga je prestravio.

Snimak je podeljen na Instagram stranici „192_rs“, a na njemu se vidi kako na jednom delu puta, pored kojeg je postavljena tezga za prodaju, dete istrčava na kolovoz, pretpostavlja se, za loptom i uopšte se ne obazire na saobraćaj.

Kada je istrčalo, dete je još malo trčkaralo po saobraćajnoj traci pre nego što se vratilo kod muškarca koji je sve vreme stajao pored puta.

NAJTOPLIJI GRADOVI U SRBIJI: Danas je tropski toplo

Na svu sreću, vozač je uspeo da zakoči svega par metara dalje od deteta, i time je sprečio nesreću koja bi bila neminovna da se nije kretao odgovarajućom brzinom.

„Ovaj snimak je dokaz zašto ne treba juriti kroz naseljeno mesto. Ovaj vozač se na svu sreću kretao propisnom brzinom, pa je odmah odreagovao. Apelujemo i na roditelje da paze na decu dok šetaju pored prometnih saobraćajnica, jer neće se svi vozači ponašati odgovorno kao ovaj sa snimka“, piše na Instagram stranici u opisu ovog snimka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Mnogim korisnicima bio je nejasan muškarac koji je nepomično stajao pored tezge u trenutku kada je dete istrčalo na put te su, misleći da je upravo on otac deteta, bili žestoki u osudama putem komentara.

„Svaka čast za vozača, a roditelji bi mogli da izađu napolje da vide gde im je dete. Kada se desi nesreća vozač je kriv itd. I ti ga posle nosiš na duši i uvek će ti se pojavljivati ta slika kako si ga udario. Takvi nedužni vozači odu u zatvor ni krivi ni dužni“, samo su neki od komentara.

„Ovaj mali nije toliko mali da ne zna da se na ulicu nikada ne istrčava i da se lopta pusti dok neko stariji ne doda ili se uveriš da je ok da odeš po nju. Tako su makar nas učili. Ovo što kažem da nije toliko mali da ne zna, ide na račun roditelja koji ga nisu vaspitali i naučili, prvenstveno zbog bezbednosti deteta makar, pošto je takve ljude uglavnom baš briga za druge ljude i to da li će zbog njihovog nesposobnog roditeljstva drugi ni kriv ni dužan završiti u bolnici, ostati invalid, umreti ili nositi na duši i završiti u zatvoru“, navodili su korisnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter