Izvor: agencije
13.06.2024 u 19:14
0

KAO SNEG U SRED JUNA: Neverovatan prizor u Gornjem Milanovcu (VIDEO)

Srbija je danas na udaru nevremena, a Gornji Milanovac je danas pogodio jak grad

Kako se može videti na snimku koji je objavio 192.rs, grad prosto pljušti u ovom gradu u Zapadnoj Srbiji, što može prouzrokovati štetu na usevima.

Grad tutnji u nekim delovima Srbije, dok u većini mesta pljupšti kiša. A reklo bi se da su najgore prošli meštani Golupca.

Tamo je pao grad veličine teniske loptice.

Zasulo ih je, nekima su uništene fasade… kuće izgledaju kao da se tamo rat desio, a ne nevreme…

 

Prizori deluju neverovatno u ovo doba godine, baš kao da je pao sneg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pojavu je ranije tokom dana prognozirao meteorolog Ivan Ristić, koji je uz pomoć eksperimentalnog IRIE modela najavio olujne oblake na zapadu Srbije.

Prognoza

Facebook/Ivan Ristić

 

– Večeras kiša i na jugu Srbije malo će osvežiti i na jugu – kaže Ristić za Alo! Takođe, on je naveo da će biti oluje i u istočnom delu Srbije.

Prognoza

Facebook/Ivan Ristić

 

Vreme sutra

U Srbiji će u petak, 14. juna biti umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a posle podne očekuje se prestanak padavina, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni, uveče u slabljenju, dok će se temperature kretati u rasponu od 10 do 27 stepe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter