Izvor: Blic.rs
11.11.2020 u 18:06
0

KARANTIN U OBRENOVCU: U Gerontološkom centru 18 zaraženih, biće zatvoreni na 15 DANA

Predsednik opštine Obrenovac, Miroslav Čučković, objavio je da je zbog zabeleženog prisustva pozitivnih na kovid-19, u Gerontološkom centru u Obrenovcu uveden karantin.

Čučković je na svom profilu na Fejsbuku napisao da je u ovoj ustanovi zabeleženo 18 slučajeva korona virusa i da će ova ustanova biti u karantinu narednih 15 dana.

– Trenutno na našoj teritoriji ima 110 pozitivnih osoba od kojih je 28 na bolničkom lečenju. Na prvi pregled se javlja u zadnjih 10 dana u proseku od 80-100 pacijenata, od kojih 3- 5 bude poslato za Beograd. Samo jedan dan je bilo 13 ljudi što pokazuje da su oboleli u Obrenovcu sa lakšom kliničkom slikom – istakao je Čučković.

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

BROJ ZARAŽENIH U SVETU PREMAŠIO 52 MILIONA: Italija oborila još jedan CRNI REKORD

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD KRALJEVA: U sudaru dva putnička auta povređene dve osobe

OPET SE TRESLO NA BALKANU: Novi snažan zemljotres pogodio Severnu Makedoniju

PREVARANT ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Krao gorivo iz kamiona dok su vozači spavali

U BEOGRADU PONOVO NAJVIŠE SLUČAJEVA: Sve teže i u drugim gradovima

Takođe, on tvrdi da u školama nema obolele dece, ali da postoje deca čiji su roditelji u izolaciji (dva slučaja). Među prosvetnim radnicima u Obrenovcu zabeležen je jedan slučaj obolevanja.

„S obzirom da je sve veći broj lekara i medicinskih sestara koji odlaze na ispomoć u kovid bolnice širom Beograda važno je da nastavimo sa odgovornim ponašanjem koje našu opštinu svrstava u red onih gde je epidemiološka slika relativno mirna“, napisao je Čučković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter