Izvor:
30.08.2018 u 06:26
0

KIM PREDLOŽIO DA SE ISHRANA MENJA: Građani Severne Koreje umiru zbog vrućine, a predsednik im dao gastronomsko „naređenje“! (VIDEO)

Dok se stanovnici Severne Koreje suočavaju sa vrelim talasom, njihov lider, Kim Džong-un dao mi je "savet" kako da najlakše prežive vrućine.

On im je naime, naložio da jedu pseće meso, poznato i kao “dangogi” ili “slatko meso”.

Kim je stakao da je “dangogi” super hrana i dodao da je na vrućinama dobro jesti i “čogjitang” – hladnu pileću supu, kao i kašu od crvenog pasulja. Dobro prokuvana “dangogi” supa sa mladim crnim lukom i biberom takođe je dobra za probavu i hranjivi je dodatak, navodi se.

Najmanje 40 radnika Severne Koreje umrlo je usled srčanog udara zbog vrućina, radeći na temperaturma od 35 stepeni. Stotine drugih radnika koji su radili na gradilištima i u poljima je hospitalizovano, posle čega su državne novine prenele Kimovu poruku.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter