Izvor: KURIR
12.06.2024 u 21:30
0

KOD ZRENJANINA SNIMLJEN ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR NASTAO IZ SUPERĆELIJE Objavljen dramatičan snimak (VIDEO)

Prema pisanju meteorološke kompanije Hailz Srbija, danas je na području Zrenjanina formiran tornado, što je, kako kažu, potvrdio i radarski snimak.

– Tornado iz superćelije kod Zrenjanina, malo posle 15 časova. Iako kondenzacija levka nije vidljiva do tla, cirkulacija pri tlu se uočava (mezociklonski tornado nastaje istovremeno i od tla i od baze oblaka). Niske baze oblaka i velika vlaga ispod baze oblaka su omogućili ovakvu pojavu, nakon kraćeg zagrevanja u tom regionu. Radarski snimak je potvrdio tornado – naveli su iz Hailza, deleći video ove neuobičajene pojave.

Prethodno je meteorološki sistem Hailz Srbija objavio da se najjača oluja u dosadašnjem delu godine formirala i da će nastaviti svoj put prema istoku/jugoistoku Srbije.

 

SVAKA SITUACIJA JE STRELJAČKI VOD ZA NAS: Poslednja želja da sam komanduje streljačkim vodom koji će ga ubiti

Do petka nas očekuje promenlјivo i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i plјuskovima sa grmlјavinom koji danas i sutra lokalno mogu biti i izraženiji sa velikom količinom padavina za kratko vreme, pojavom grada i sa jakim i olujnim vetrom u zoni najjačih plјuskova.

Dnevna temperatura danas i sutra na severu i zapadu u intervalu od 21 do 24 °C, a na jugu i jugoistoku i dalјe oko 30 °C, a osvežiće u petak.

S obzirom na to da će narednih dana u delovima Srbije biti lokalnih pljuskova sa grmljavinom, padavine će sadržati čestice pustinjskog peska i prašine, pa će padavine biti prljave, a što može biti vidljivo najviše na vozilima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter