Izvor: Happy BSC
02.03.2021 u 09:21
0

KON O VRAĆANJU KARANTINA I NOVIM MERAMA: To nema alternativu, bez toga ćemo pući kao zvečka

Članovi medicinskog dela Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa predložili su juče uvođenje policijskog časa

VESTI DANA

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS U SARAJEVU: Predaja 10.000 vakcina za građane BiH

VERNICI SLAVE SVETOG TIRONA: Ispoštujete jedan običaj u kuhinji

KONTIĆ RANJEN U NIKŠIĆU: Uboden tri puta!

Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa rekao je da su daleko oštrije mere tražene za prošli vikend da bi se shvatila situacija i da bi se prekinuo lanac transmisije. On je rekao da ne postoji alternativa za vanredno stanje i policijski čas. 

– To je mera koja štiti živote i to je ono što mora javno da se kaže – rekao je dr Kon:

PROČITAJTE JOŠ

UDES U BEOGRADU: Povređena osoba prevezena na odeljenje za reanimaciju

VREME DANAS: Hladno jutro i sunčan dan!

ĆIRILICA UZDRMALA SVET! Marić predstavio ženu koja je „Dara iz Jasenovca“: Realnost je bila GROZNIJA od filma!

– Predlog jeste da moraju da se zabrane kontakti koji su zaštićeni, inače ćemo pući kao zvečka, pa će tek tada biti jasno kako je kad pukne zdravstveni sistem. Mi nemamo šta drugo da prelažemo. Mi smo deo države i imamo obavezu da dalje radimo. Potpuno je jasno kakav je naš stav. Ako ne bude prihvaćeno uvođenje policijskog časa, nastavićemo da radimo u takvim okolnostima. Mora da se shvati da ovo više nije nikakva igra, pa da ljudi i dalje šetaju. Dok je neko u crvenoj zoni i jednostavno ne može više, ne može više, to treba naglasiti. Mora da se zaustavi. I jedini način da se zaustavi je da predložimo ono što smo predložili.

Podsetio je da imamo dokazano prisustvo britanskog soja, i istakao da je interesantno da ne želimo da slušamo šta se dešava u drugim zemljama, a to je da on ima daleko jači potencijal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter