Izvor: Tanjug
19.12.2020 u 13:05
0

KORONA U VOJVODINI: Situacija i dalje KRITIČNA!

U poslednja 24 sata u Vojvodini su registrovana 1.164 nova slučaja korona virusa, saopštio je Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Kako se navodi u saopštenju objavljneom na sajtu Instituta, najveći broj novozaraženih je u Novom Sadu, 313.

Dodaje se da je situacija je i dalje kritična u Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi, Somboru, Subotici i Sremskoj Mitrovici.

OVO MORATE ZNATI

DANAS JE NIKOLJDAN Najzastupljenija slava u Srba

VUČIĆ: Prve vakcine namenjene najstarijima!

VUČIĆ: O reviziji Dejtona odlučuju sva tri naroda, Srbija neće ući u NATO

U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u AP Vojvodini je 41.995, ali Institut procenjuje da je taj broj daleko veći.

PROČITAJTE OBAVEZNO

NOVI UŽAS NA SVETOG NIKOLU! Bačena bomba na kuću-povređena žena!

PRESEO IM NIKOLJDAN! Upao kod čoveka na slavu, pa zbog duga pretukao celu porodicu-i majku invalida u kolicima!

TRAGEDIJA NA VOŽDOVCU: Starica skočila sa sprata staračkog doma!

Najveći broj aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 11.845, sledi Pančevo sa više od 4000, Zrenjanin sa više od 2900, Subotica sa više od 2600, Bačka Palanka sa više od 1700, Kikinda sa više od 1300, Sremska Mitrovica, Vrbas i Ruma sa više od 1100 registrovanih aktivnih slučajeva.

Institut ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu i upozorava da je Zdravstveni sistem i dalje u izuzetno teškoj situaciji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter