Izvor: Novosti
21.09.2021 u 16:26
0

KORONA UZDRMALA NEGOTIN: Među zaraženima i petoro dece!

U poslednja 24 časa od 94 osobe, koliko ih je testirano na kovid-19, virusna infekcija potvrđena je kod 15 osoba sa prebivalištem na teritoriji opštine Negotin, što je broj aktivno pozitivnih povećalo na 256.

Prema podacima Zdravstvenog centra Negotin virus korona laboratorijski je potvrđen kod sedam osoba ženskog pola do 72 godine, kao i kod osam osoba muškog pola do 67 godina starosti. Među njima je i petoro dece od 12 do 15 godina.

PROČITAJTE JOŠ:  EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA NA KiM:Zaraženo 34 osoba korona virusom!

U kovid ambulanti Zdravstvenog centra Negotin tokom ponedeljka obavljena su 54 pregleda, od kojih je 38 pacijenata došlo na prvi, a 18 na kontrolni pregled. Povećan broj pregleda beleži se i u Školskom dispanzeru gde je, zajedno sa pedijatrijskom kovid ambulantom zabeleženo skoro 100 pregleda dece i mladih do 18 godina.

U bolnici je na kovid odeljenjima zbrinuto 28 pacijenata sa upalom pluća, dve su osobe hospitalizovane, a jedan je pacijent transportovan na dalje lečenje u kruševačku Kovid bolnicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter