Izvor:
13.07.2017 u 00:40
0

Kuburović: Vlada sutra o savetu za sprečavanje nasilja u porodici!

Ministarka pravde Nela Kuburović najavila je da će sutra na sednici Vlade Srbije na dnevnom redu biti formiranje saveta za sprečavanje nasilja u porodici, a na osnovu Zakona koji je 1. jula stupio na snagu.

Kuburović je na vanrednoj konferenciji za novinare nakon sastanka sa ministrima unutrašnjih poslova i rada, a povodom današnjeg ubistva žene i deteta u Centru za socijalni rad u Rakovici, rekla da i taj sastanka pokazuje da je vlada spremna da se bori sa nasiljem.

Ministar Zoran Đorđević poručio je da će se boriti protiv ovakvih stvari i da će se učiniti sve da se tako nešto više nikada ne dogodi.

On je precizirao da su danas povređena i tri radnika Centra, ali da su oni van životne opasnosti i da su medicinski zbrinuti, kao i da je izdao nalog da inspekcija utvrdi da li je bilo propusta u radu.

Donećemo odmah određene mere u okviru ovog ministarstva da ustanove budu dodatno obezbeđene i budu uvedene dodatne procedure, poručio je Đorđević.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter